Inici Actualitat El CP Taradell tira d’ofici i guanya a Sant Just Desvern

El CP Taradell tira d’ofici i guanya a Sant Just Desvern

0
COMPARTIR

cptaradell-recurs2013Partit difícil per al Club Patí Taradell aquest dissabte al migdia. L’equip de Climent Muñoz no va jugar un bon partit davant de l’Hoquei Club Sant Just Desvern, però  la seva major experiència li va fer guanyar el partit per 2 a 4.

Tot el matx ha estat molt igualat i els locals han posat les coses molt díficils al Taradell. Al finalitzar la primera meitat l’electrònic indicava un empat a 1. A la segona meitat les individualitats del Club Patí Taradell han desnivellat el marcador a favor dels visitants. Al final 2 a 4 per al Taradell amb dos gols de Marçal Casadevall i dos gols de Miquel Masoliver.

D’aquesta manera, el Club Patí Taradell continua invicte a la Primera Nacional catalana i ha guanyat els sis partits disputats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments