Inici Actualitat Cant coral aquest dissabte en el marc del Catalunya Coral

Cant coral aquest dissabte en el marc del Catalunya Coral

0
COMPARTIR

coral arpa concert 20 anys

La Coral Arpa de Taradell organitza aquest dissabte el Catalunya Coral. Es tracta d’un cicle, que arriba a la setzena edició, i que durant l’últim trimestre de l’any compta amb onze concerts. Cada demarcació territorial de la Federació d’Entitats Corals de Catalunya n’organitza un i Taradell, enguany, organitza el de la demarcació d’Osona, el Ripollès i la Cerdanya.

El concert de dissabte al Centre cultural Costa i Font començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la participació del Cor Drassanes i la Coral Caelum de Barcelona, a més de la Coral Arpa. La formació taradellenca interpretarà temes de Sopa de Cabra, els Beatles, Els Pets, Lluís Llach i Lax’n Busto, sota la direcció de Pere Mateu Xiberta. L’entrada és gratuïta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments