Inici Actualitat Taradell acull dissabte una trobada de vehicles clàssics

Taradell acull dissabte una trobada de vehicles clàssics

2
COMPARTIR

cartell-vehicles-classicsEls Amics dels Clàssics d’Osona organitzen aquest dissabte a Taradell la desena trobada d’amants dels vehicles i les motocicletes clàssiques. La iniciativa comptarà amb vehicles fabricats abans de finals del 1985, tot i que també hi podran assistir propietaris de cotxes que tinguin una antiguitat mínima de 25 anys.

La trobada comptarà amb una exposició de tots els vehicles a partir de les 10 del matí a la Ronda dels Vilademany. Cap a les 11 del matí es farà un esmorzar al Centre cultural Costa i Font, per tot seguit iniciar una ruta per les carreteres del voltant. Cap a la una del migdia, un cop arribats tots els participants, es farà un aperitiu de cloenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Francesc Bazán
Francesc Bazán
26 octubre 2013 10:36

Ho sento però a la Ronda dels Vilademany no estan aparcats els cotxes.