Inici Actualitat Ampliació d’horaris d’obertura del cementiri municipal per Tots Sants

Ampliació d’horaris d’obertura del cementiri municipal per Tots Sants

1
COMPARTIR

cementiri

Amb motiu de Tots Sants i, sobretot, del dia dels Difunts, el 2 de novembre, el cementiri municipal de Taradell amplia les hores i els dies d’obertura. Així, aquelles persones que hi vulguin anar trobaran que a partir d’aquest dijous 24 d’octbure i fins al 3 de novembre les portes estaran obertes des de 2/4 d’11 del matí fins a 2/4 de 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
IMMA CASASSAS PRAT
IMMA CASASSAS PRAT
27 octubre 2013 11:14

Hola, jo voldria comentar que trobo que durant l’any el cementiri està obert molt pocs dies, el dijous i el diumenge, penso que aniria bé que almenys estigués obert el dissabte també. No entenc massa quina molèstia o feina pot portar obrir-lo algun dia més.