Inici Actualitat La U.D. Taradell suma un punt de la seva visita a Cardedeu

La U.D. Taradell suma un punt de la seva visita a Cardedeu

0
COMPARTIR

cardedeu-udtaradell

La Unió Deportiva Taradell continua sumant jornada rere jornada i aquest diumenge a la tarda va empatar a zero al camp del Cardedeu. Els taradellencs van tenir opcions per guanyar el partit, però es van haver de conformar amb l’empat inicial i ja sumen 14 punts.

Durant tot el partit les ocasions per marcar del Taradell van ser nombroses i clares, però cap va acabar en gol. Per ocasions els taradellencs haurien d’haver guanyat el partit. Així, al minut 26 Raul va enviar una remtada al pal. Quatre minuts més tard una falta llançada per Marc Sánchez es va estavellar a la creueta. Abans del descans, Pau Sanmartin va tenir el gol en un xut que va sortir fregant el pal.

A la represa, les oportunitats van venir de les botes de Sergi Erra i Enric Casanovas. Malgrat tot el Cardedeu a l’equador del segon temps va tenir una doble ocasió per inaugurar el marcador. Fins al final, hi va haver menys ocasions i els dos equips es van conformar amb l’empat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments