Inici Actualitat El CP Taradell guanya a l’HP Tona en un partit molt treballat...

El CP Taradell guanya a l’HP Tona en un partit molt treballat i igualat

0
COMPARTIR

cptaradell-hptona

Victòria patida del Club Patí Taradell aquest dissabte al vespre en el derbi contra l’HP Tona. L’equip de Taradell va guanyar per 4 a 3 en un partit que va ser molt igualat i que va tenir emoció fins al xiulet final.

En els primers minuts la igualtat i les poques ocasions van ser la tònica dominant. El primer gol no va arribar fins al minut 19. Un xut d’Eduard Genís quan l’àrbitre amenaçava amb un passiu va sorprendre a tothom i es va introduir al fons de la xarxa. El Tona, per la seva banda, va tenir en Gerard Castellà el jugador més incissiu de cara a porteria. En els últims minuts del primer temps dos xuts de Masoliver i Marçal van ser les millors ocasions dels locals. Castellà, en una gran jugada a falta de dos minuts, va tenir l’empat, però Albert Dalmau va estar molt eficaç i va aturar. A manca de 30 segons el Tona va poder empatar en un penal que va desaprofitar.

cptaradell-hptona2A la represa, el Taradell va tornar a marcar. Eduard Genís, de nou, va desviar un xut de Masoliver que va sorprendre a Fefan. En els següents minuts millors ocasions pel Tona, però es van trobar amb un inspirat Dalmau. Va aturar un xut de Noel i una falta directa dels visitants. Però just després de la falta directa i amb el Taradell jugant amb tres jugadors per una blava a Nuri, Xavier va escurçar diferències posant el 2 a 1.

A partir d’aquí van arribar minuts de molta emoció i on el Tona va fregar l’empat. Als 10 minuts Noel va desaprofitar una falta directa enviant-la fora dels tres pals. Als 13 minuts qui va desaprofitar la falta directa va ser el Taradell. Però un minut més tard, Albert Benito va fer el 3 a 1 en una gran triangulació entre Masoliver i Marçal que el davanter taradellenc no va desaprofitar.

Als 17 minuts Benito va tenir ocasió per fer el quart, però Fefan va parar. I als 19 arribava el 3 a 2 de Xavier que aprofitava una passada de Jeremi.

Els últims minuts van ser emocionats i amb molta pressió visitant. A l’últim minut Masoliver semblava sentenciar marcant una falta directa. Però 20 segons més tard, Xavier feia el seu tercer gol i posava el 4 a 3 definitiu a l’electrònic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments