Inici Actualitat S’han posat en marxa els nous tallers per a la gent gran...

S’han posat en marxa els nous tallers per a la gent gran de la Mancomunitat La Plana

0
COMPARTIR

taller-gent-gran

Durant la primera setmana d’octubre es va donar el tret de sortida a la desena edició dels tallers de gent gran, que organitzen conjuntament la Mancomunitat La Plana i els ajuntaments d’Aiguafreda, El Brull, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer,Taradell i Tona.

Els tallers consten de diverses línies de treball enfocades totes elles a la millora de la qualitat de vida de les persones grans. S’allargaran fins al mes de juny del proper any. Hi participen un total de 140 persones grans que gaudeixen d’activitats d’animació sociocultural al seu propi municipi, adreçades i dissenyades especialment per a elles.

A Taradell es realitza un dels tallers d’estimulació cognitiva amb molta participació. També se’n fan de psicomotricitat, creativitat, informàtica i lleure i salut en altres municipis. L’objectiu és promoure un envelliment actiu a la població major de 65 anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments