Inici Actualitat L’Assemblea de Taradell porta la comèdia de Montserrat Carulla “iaia!!”

L’Assemblea de Taradell porta la comèdia de Montserrat Carulla “iaia!!”

0
COMPARTIR

teatre-iaia

El pròxim diumenge 27 d’octubre a les 7 de la tarda es posarà en escena al Centre cultural Costa i Font la comèdia “Iaia!!” amb Montserrat Carulla. La proposta arriba de la mà de l’Assemblea de Taradell amb l’objectiu de gaudir d’una obra teatral i, un cop acabada, fer un debat-col·loqui amb l’actriu catalana.

L’obra compta en el repartiment amb els joves actors Aleix Peña Miralles i Vicky Luengo. Narra la història d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét. L’obra està dirigida pel fill de Carulla, Roger Peña.

Les entrades es poden aconseguir de manera anticipada al preu de 15 euros a través d’internet, i també des d’aquesta setmana o el mateix dia a taquilla (bar de Can Costa) per 20 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments