Inici Actualitat La Biblioteca tanca l’agermanament amb Portugal amb un cine-fòrum i un sopar...

La Biblioteca tanca l’agermanament amb Portugal amb un cine-fòrum i un sopar portuguès

0
COMPARTIR

sopar-biblioteca-provença

Últimes activitats dins del projecte “De biblioteca a biblioteca, de país a país: Taradell-Azambuja” de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. La iniciativa, que va iniciar-se al mes de maig, es tancarà aquest mes amb dues activitats molt diferents.

Aquest dijous a les 7 de la tarda es projectarà la pel·lícula “Lisboa story” del director Wim Wenders i es complementarà amb un fòrum amb Jesús Bosch. El film mostra molt clarament el folklore, la gent i la música de Portugal.

D’altra banda, el dijous 24 d’octubre es farà la cloenda amb el sopar portuguès a la biblioteca, a càrrec del Restaurant Nou Montseny. Les inscripcions es poden fer abans del 19 d’octubre a la mateixa biblioteca. El menú costa 20 euros i compta amb torradetes amb brandada de bacallà i olives negres, bacallà a la moda da Feira, estofat de vedella a l’Oporto i pudding de castanyes amb dos vins DO Portugal i un vi dolç de postres.

Durant el sopar es projectaran fotografies del viatge que es va fer a Portugal fa uns dies. El sopar està obert a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments