Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís celebra la seva festa amb balls de bastons i...

L’Esbart Sant Genís celebra la seva festa amb balls de bastons i danses catalanes

0
COMPARTIR
Bastoners de l'Esbart Sant Genís ensenyant els balls

Festa esbart 2013

Diumenge festiu per a l’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell que aquest diumenge, durant tot el dia, ha celebrat la 34a edició de la seva festa. Després d’un esmorzar, el sol ha acompanyat en la cercavila de bastoners que s’ha fet per als carrers del centre del poble, acompanyats pel so de les gralles.

Bastoners de l'Esbart Sant Genís ensenyant els ballsGrans i petits han pogut gaudir dels balls, ja que cap al migdia s’ha fet un taller per aprendre els balls de bastons. En aquesta iniciativa hi ha participat el grup major de l’Esbart i també els grups infantils del mateix Esbart i de l’Esbart dansaire Jove de Navàs. Tots els actes estaven oberts al públic en general.

Al migdia s’ha fet una arrossada popular al Centre cultural Costa i Font, on a la sala gran ha tingut lloc una roda d’esbarts amb les actuacions dels grups infantils de l’Esbart Sant Genís de Taradell, l’Esbart dansaire Jove de Navàs i l’Esbart Queralt de Berga.

Festa Esbart 20133

Festa Esbart 20134

Festa Esbart 20136

Festa esbart 20135

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments