Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís proposa un taller de bastons, una arrossada i una...

L’Esbart Sant Genís proposa un taller de bastons, una arrossada i una roda d’esbarts

0
COMPARTIR

esbart1L’Esbart dansaire Sant Genís celebra aquest diumenge diverses activitats emmarcades en la 34a edició de la seva festa. Durant tot el dia hi haurà actes pensats per a tothom qui col·labora o ha col·laborat amb l’Esbart, però també per al públic en general.

Així, a les 10 del matí es farà un esmorzar davant del local social de l’Esbart. I tot seguit començarà una cercavila de bastoners pels carrers de Taradell. Cap a la una del migdia està previst fer un taller de bastons obert a tothom qui en vulgui aprendre. Anirà a càrrec del grup major de l’Esbart, però els grups infantils del mateix Esbart i de l’Esbart dansaire Jove de Navàs també hi participaran.

A les 2 començarà l’arrossada popular. Els tiquets es poden comprar al preu d’11 euros a Can Vilaró. I a les 5 de la tarda hi haurà una roda d’esbarts amb les actuacions dels grups infantils de l’Esbart Sant Genís de Taradell, l’Esbart dansaire Jove de Navàs i l’Esbart Queralt de Berga.

Actualment, l’Esbart té uns 160 socis, un grup de dansa major, tres grups infantils/juvenils i el grup Sklops, sorgit de pares i mares de balladors i gent adulta que no havia ballat mai. A més, el grup de Bastoners i Grallers de Taradell està format tant per propis balladors de l’esbart com per algunes noves incorporacions que s’han volgut acostar a la dansa tradicional a través del ball de bastons o les gralles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments