Inici Actualitat Finalment el rellotge del campanar l’arreglarà l’Ajuntament de Taradell

Finalment el rellotge del campanar l’arreglarà l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

rellotge-caigut-campanarL’Ajuntament de Taradell ja ha demanat pressupostos per tal d’arreglar el rellotge del campanar del municipi, que des del mes d’abril va perdre un fragment de la seva esfera (aquí podeu llegir la notícia).

En el passat ple municipal, arran d’una pregunta d’ERC, l’alcalde Lluís Verdaguer va explicar que havia mantingut converses amb mossèn Joaquim Fàbregas i que, en saber que el consistori fa el manteniment, ja s’ha posat fil a l’agulla per retornar el campanar al seu estat inicial. El portaveu d’ERC, Jordi Freixas, va comentar que al 1949 es va acordar amb el Bisbat de Vic que l’Ajuntament de Taradell pagava el rellotge i es feia càrrec del seu manteniment. Fins i tot, va recordar que al 1996 el consistori ja es va encarregar de rehabilitar les escales del campanar.

L’alcalde Lluís Verdaguer també va afegir que “té cert sentit (que ho arregli l’Ajuntament) perquè és el poble qui en fa ús”. També va explicar que es posarà a l’hora un dels rellotges que s’endarrereix.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments