Inici Actualitat Tres de tres per al CP Taradell després de derrotar el Bigues...

Tres de tres per al CP Taradell després de derrotar el Bigues i Riells

0
COMPARTIR

cptaradell-bigues-20132

Tercera jornada i tercera victòria per al Club Patí Taradell de Primera Nacional catalana. L’equip de Climent Muñoz va superar aquest dissabte al Bigues i Riells en partit disputat al pavelló municipal. Els de Taradell van guanyar per 4 a 1.

Ja des de bon inici, domini taradellenc que portava més perill i feia més xuts a la porteria rival. El primer gol el va fer Miquel Masoliver cap al minut 12, reflectint a l’electrònic la superioritat del CP Taradell. L’avantatge es va ampliar a pocs minuts pel descans quan Soler va fer el 2 a 0.

A la segona meitat va continuar el domini taradellenc tot i que menys acusat i Soler va fer el tercer per al Taradell. Els visitants van posar emoció al marcador en fer el 3 a 1. El matx no es va sentenciar fins als últims minuts. Eduard Genís va aprofitar per sentenciar el partit amb el definitiu 4 a 1. Cal destacar que el Taradell va disputar el partit vestint de negre, ja que la similitud de colors amb el Bigues i Riells va obligar-ho i els visitants no portaven cap més equipació.

cptaradell-bigues-2013

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments