Inici Actualitat Quinze usuaris de la Biblioteca de Taradell fan un viatge cultural a...

Quinze usuaris de la Biblioteca de Taradell fan un viatge cultural a Lisboa

0
COMPARTIR

biblioteca-a-lisboa2

Un grup de 15 usuaris de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell acaba de retornar de fer un viatge cultural a Lisboa. La iniciativa formava part de la tercera edició del projecte d’agermanament “De biblioteca a biblioteca, de país a país : Taradell-Azambuja”. Enguany està dedicat a Portugal.

Durant el viatge a Portugal, el grup d’ usuaris va visitar la casa de l’escriptor Fernando Pessoa a la ciutat de Lisboa, la Biblioteca Municipal d’Azambuja, amb qui es comparteix el projecte, i la Biblioteca de l’Instituto Cervantes. També es va visitar la ciutat de Sintra i el cabo da Roca, el més occidental del continent europeu. La taradellenca Neus Lagunas, que fa de professora a la Universitat de Lisboa va compartir un dinar-tertúlia amb el grup.

Per aprofundir en el coneixement del país lusità a través de la seva literatura i de diferents activitats culturals durant uns mesos es fan actes a la biblioteca de Taradell.

Durant els darrers mesos, els usuaris de la biblioteca han pogut gaudir de dos clubs de lectura, dedicats a Fernando Pessoa i a José Saramago, un concert de fados, dues xerrades sobre la cultura portuguesa, un club de cinema, un tast de vins i també una Hora del conte dedicada als més menuts.

El proper 24 d’octubre està previst celebrar un sopar portuguès, servit pel Restaurant El nou Montseny, com a cloenda de l’edició d’enguany. Les edicions aneriors s’han dedicat a Escòcia i a la Provença.

biblioteca-a-lisboa

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments