Inici Actualitat “Sara&Eleonora” enceta diumenge la Mostra Gottic Teatre de Taradell

“Sara&Eleonora” enceta diumenge la Mostra Gottic Teatre de Taradell

0
COMPARTIR

cartell-saraleonoraGottic Teatre organitza durant tot aquest mes una nova edició de la Mostra de Teatre a Taradell. Durant quatre diumenges es posaran en escena quatre propostes teatrals de la comarca d’Osona. Les representacions es faran cada diumenge a les 6 de la tarda i al preu de 5 euros cada una.

Aquest diumenge la Mostra comença amb la posada en escena de la companyia Teartum, on hi actua la taradellenca Laura Segarra. Representaran “Sara&Eleonora”, que narra els conflictes i contradiccions entre el que pensen i fan dues actrius joves que volen triomfar en el món de l’escena i en el de l’amor. “Sara i Eleonora” ens presenta una trama on té lloc l’amistat, el joc, l’engany, la traïció i la comèdia, sempre d’una forma original i amb sorpreses inesperades. Està interpretada per Laia Cubilles, Laura Palmero i Laura Segarra, sota la direcció de Manel Gausa i la mateixa Laura Segarra.

El 20 d’octubre es representarà l’obra satírica de Molière “El metge a garrotades” a càrrec del grup de teatre Arrels de Roda. El 3 de novembre serà el torn per “El Temps i els Conway” a càrrec dels Tai-a-trerus de l’Esquirol. I el 10 de novembre es tancarà la mostra amb “Diner negre” a càrrec del Grup de teatre de Sant Hipòlit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments