Inici Actualitat Taradell acull l’Assemblea local del Procés constituent Osona-Guilleries

Taradell acull l’Assemblea local del Procés constituent Osona-Guilleries

0
COMPARTIR

proces-constituent

El Centre cultural Costa i Font va acollir aquest dimarts al vespre una reunió de l’Assemblea Local del Procés Constituent d’Osona-Guilleries. La iniciativa reuneix les persones voluntàries dels pobles d’Osona-est, entre els quals hi ha Taradell.

La sessió tenia l’objectiu de presentar el Procés Constituent. Es tracta d’un moviment social sorgit a l’abril de 2013 per promoure una iniciativa per un canvi de model polític, econòmic i social, i promoure la fi del capitalisme i la independència. Els promotors inicials són Arcadi Oliveres i Teresa Forcades.

proces-constituent2També es van presentar les activitats previstes a nivell comarcal. La pròxima es fa aquest dissabte 5 d’octubre a l’Escola d’Arts i Oficis de Vic a les 4 de la tarda. Porta per títol “Tarda de Diàlegs múltiples” i està obert a tothom. L’objectiu és generar debat a partir dels deu punts del manifest inicial.

El Procés Constituent d’Osona-Guilleries inclou persones de Calldetenes, Gurb, Taradell, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Espinelves. Mensualment es reuneixen en un poble diferent. Treballa identificant i fent propostes de millora de les problemàtiques socials dels municipis, com desnonaments, mancances alimentàries entre la població… i estudiant condicions laborals de treballadors osonencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments