Inici Actualitat La biblioteca enceta el cicle “Taradellencs al món” centrat en viatges

La biblioteca enceta el cicle “Taradellencs al món” centrat en viatges

0
COMPARTIR

cicle-taradellencs-mónUn any més i ja en van set (la iniciativa però va iniciar-se el 2003), la Biblioteca Antoni Pladevall i Font organitza el cicle “Taradellencs al món”. Es tracta de quatre sessions on diversos taradellencs expliquen els seus viatges a partir d’imatges. Es fa cada divendres a les vuit del vespre.

Aquest divendres comença amb una ruta per Europa amb tren que va fer una família taradellenca. De fet, és conseqüència d’haver guanyat el premi del concurs “No perdis el tren”, sortejat entre els usuaris que agafaven una guia o revista de viatges en préstec. Mayte González va guanyar un bitllet InterRail per a dues persones i va poder viatjar durant quasi 20 dies per tot Europa.

Les pròximes sessions són: l’11 d’octubre centrat en el viatge de Xevi Blancafort a “Turquía”; el 18 d’octubre amb el títol “Madagascar, el sisè continent” de Rita Sañé i Artur Bros; i el 25 d’octubre amb “Tòquio, Pequín i Moscou” a càrrec de Gerard Roma i Montse Garcia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments