Inici Actualitat Laura Arau obté el Premi del públic al Festival internacional de curtmetratge...

Laura Arau obté el Premi del públic al Festival internacional de curtmetratge documental de Girona

0
COMPARTIR

premi-laura-arauLa taradellenca Laura Arau es va endur aquest passat dissabte el premi del públic en la quarta edició del Festival internacional de curtmetratge documental pels drets humans i la pau de Girona. Ho va fer amb un documental sobre la seva experiència a bord de la Flotilla de la Llibertat que va ser atacada per l’exèrcit d’Israel quan intentava portar ajuda humanitària a Gaza (Palestina) el maig del 2010.

Al Festival s’hi havien presentat set curtmetratges. El de Laura Arau portava per títol “Todos a Bordo. Testimonios del ataque al Mavi Marmara”. Al documental relata l’assassinat de 9 voluntaris durant el polèmic assalt israelià al vaixell Mavi Marmara.

Aquí podeu veure el documental en anglès i subtitulat en castellà:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments