Inici Actualitat La U.D. Taradell salva un punt després de remuntar un 0 a...

La U.D. Taradell salva un punt després de remuntar un 0 a 3

0
COMPARTIR

udtaradell-lliçavall20132

Partit boig el viscut aquest dissabte entra la Unió Deportiva Taradell i el Lliçà de Vall. Els dos equips van empatar a 3, un matx que a la mitja part reflectia un 0 a 3 visitant. Els taradellencs, fins i tot, van poder guanyar el partit.

Als tres minuts el Taradell ja perdia per 0 a 2. Només començar un gol en pròpia porta i una jugada mal defensava van hipotecar el partit per als locals. A partir de llavors els taradellencs van buscar escurçar diferències, però no ho van aconseguir. Una oportunitat molt clara de Canó que va parar el porter en un u contra u i una rematada de cap de Font a la sortida d’un córner van ser les opcions locals. En canvi, el Lliçà va fer intervenir Nil a la mitja hora i va fer el 0 a 3 just abans del descans en una pilota llarga que va acabar en un gol de vaselina.

udtaradell-lliçavall2013Al segon temps les coses van canviar. El Taradell van sortir més valent i ja des del principi va gaudir d’ocasions. Un xut de Raul ajustat a la base del pal va ser l’avís. Tot i això, abans el Lliçà va fallar una oportunitat claríssima enviant a fora una pilota amb la porteria buida. I als 5 minuts gol de Marçal Sala aprofitant una pilota rebutjada a la sortida d’un córner.

Cinc minuts més tard va arribar el 2 a 3. Carrillo va aprofitar una pilota llarga a l’esquena de la defensa per marcar. El partit estava descontrolat i el Lliçà va tornar a tenir la sentència. El mateix jugador que havia fallat a porteria buida, va enviar al travesser una passada de la mort. I acte seguit, Enric Casanovas pel Taradell xutava al travesser.

S’ensumava l’empat i el mateix jugador el va tenir en una pilota solta, que va enviar al cos del porter sense temps per definir. L’empat va arribar al minut 78. Ot Mas va aprofitar una pilota a l’àrea petita per xutar creuat.

El Taradell havia fet el més difícil i va estar a punt d’endur-se els tres punts. Els últims minuts van ser més pausats. L’àrbitre va assenyalar fora de joc en dues accions completament legals on els davanters taradellencs es quedaven sols davant del porter visitant. L’última oportunitat va ser un xut de falta d’Enric que va aturar amb problemes el porter visitant.

Gol de Marçal Sala (1-3):

Gol de Xevi Carrillo (2-3):

Gol d’Ot Mas (3-3):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments