Inici Actualitat El CP Taradell guanya contra el GEiEG, tot i patir fins al...

El CP Taradell guanya contra el GEiEG, tot i patir fins al final

0
COMPARTIR

recurs-hoquei-cptaradellSegona victòria consecutiva del Club Patí Taradell de Primera Nacional Catalana aquest divendres a la pista del GEiEG de Girona. L’equip taradellenc va guanyar per 3 a 4 en un partit molt patit i amb remuntada inicial.

El matx no va començar bé per al CP Taradell que va veure com els locals s’avançaven amb un 2 a 0 al marcador. Tot i això, els homes de Climent Muñoz van reaccionar a temps i abans del descans van posar l’empat a 2 al marcador. Els gols van ser obra de Masoliver i Albert Benito.

A la represa, novament el GEiEG es va avançar al marcador i el Taradell va haver de fer un sobreesforç per capgirar el marcador. Àlex Martínez va aconseguir empatar a 3, mentre que el definitiu 3 a 4 va arribar en una rebot. Tot i posar-se per davant en el marcador, els últims minuts van ser d’infart. El Taradell molt carregat de faltes va haver de defensar-se de la pressió local i, al mateix temps, evitar arribar a la desena falta que hagués propiciat una falta directa.

La tercera jornada es disputarà el 5 d’octubre al pavelló del Pujoló. L’equip taradellenc rebrà el Bigues i Riells.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments