Inici Actualitat La U.D. Taradell obté els punts del partit del San Lorenzo per...

La U.D. Taradell obté els punts del partit del San Lorenzo per alineació indeguda

0
COMPARTIR

Tal i com anuncia la U.D. Taradell en la seva web, el Comitè de competició de la Federació catalana de futbol ha donat la victòria al club taradellenc en el partit que va perdre contra el San Lorenzo el 14 de setembre. El motiu és l’alineació indeguda d’un dels jugadors del club terrassenc.

Concretament, es tracta d’Òscar Campano que va ser qui va fer l’únic gol del partit. Aquest jugador arrossegava una sanció de 5 partits de la temporada anterior quan militava amb el Can Trias a Tercera Catalana. I encara no havia complert els partits de sanció quan es va enfrontar al Taradell. Tot i tractar-se d’una altra temporada, un altre equip i categoria, la Federació catalana de futbol considera que la sanció s’arrossega.

Per aquest motiu va resoldre aquest dimecres “la pèrdua del partit pel club UD San Lorenzo per 3 gols a 0, amb la multa accessòria”. Amb aquests tres punts, el Taradell ja en suma 6 a la classificació després de la victòria de dissabte passat al camp del Tona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments