Inici Actualitat Convocada la sisena edició del Premi per als millors treballs de recerca...

Convocada la sisena edició del Premi per als millors treballs de recerca de batxillerat

0
COMPARTIR
Premiat en la 5a edició

L’Ajuntament de Taradell, juntament amb el Consell Escolar Municipal, convoca un any més i ja en van sis el Premi al millor treball de recerca de batxillerat. Les bases ja es poden consultar i s’obre el termini per presentar treballs. L’objectiu és premiar els millors treballs de recerca realitzats durant el curs 2012-2013, sempre i quan la seva temàtica estigui relacionada amb Taradell.

El guardó està dotat amb 600 euros i es poden presentar treballs a les oficines de l’Ajuntament abans del 31 d’octubre. El lliurament del premi es farà durant la Festa Major d’hivern, al mes de gener. El jurat està format per la regidora d’Ensenyament, Rosa Papell, un professor de l’INS Taradell, un representant del Consell Escolar Municipal, un membre d’Òmnium Cultural i un personatge públic del municipi relacionat amb el món de l’educació.

Per ampliar informació podeu trobar les bases aquí.

Premiat en la 5a edició
Premiat en la 5a edició
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments