Inici Actualitat Dijous s’inicia un curs adreçat a pares i mares amb fills de...

Dijous s’inicia un curs adreçat a pares i mares amb fills de 10 a 14 anys

0
COMPARTIR

pares-fillsEl curs comptarà amb vuit sessions i es farà del 8 d’octubre al 26 de novembre de 3 a 2/4 de 5 de la tarda a “El Puntal”. Aquest dijous s’encetarà la iniciativa amb una xerrada-col·loqui al Centre Cultural Costa i Font sota el títol “Transformació de les relacions familiars”. Serà a 2/4 de 10 del vespre.

Es tracta d’un espai per donar suport i comentar problemàtiques i qüestions comuns entre pares i mares amb fills de 10 a 14 anys. Es considera que en aquesta franja d’edat els fills experimenten canvis importants tant a nivell biològic, emocional i social. Estan en aquell impàs entre la infantesa i l’adolescència i canvien les formes de relació amb els pares i mares.

Les vuit sessions aniran a càrrec de Núria Mata, psicòloga i directora del Centre Espai DiverPsitat i del Programa Aprèn a Ser Tu. Les inscripcions per al curs es poder fer a l’Ajuntament de Taradell.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments