Inici Actualitat El CP Taradell comença la lliga amb victòria davant el Congrés

El CP Taradell comença la lliga amb victòria davant el Congrés

0
COMPARTIR

cptaradell-congres2013

El Club Patí Taradell ha començat la temporada a Primera Nacional catalana amb triomf. L’equip de Climent Muñoz va derrotar aquest dissabte al Congrés per 5 a 3. El Taradell va sentenciar a la segona meitat.

Al rpimer temps molta igualtat entre els dos equips i ocasions molt repartides. Cap al minut 18 Edu Genís va posar l’1 a 0 al marcador, però poc abans del descans els visitants posaven la igualada al marcador.

cptaradell-congres20132Al segon temps hi va haver més moviment. Després d’uns minuts d’incertesa, el Taradell va posar la directa amb dos gols quasi consecutius al minut 5. Primer Marc Nuri i, tot seguit, Albert Benito van posar el 3 a 1. Eren minuts de domini taradellenc que arribava amb més facilitat i perill a la porteria contrària. Mentre que el Congrés només buscava xuts llunyans que sorprenguessin a un encertadíssim Albert Dalmau.

Després d’una ocasió de Marçal Casadevall i d’una acció on la bola es va passejar literalment per la línia de gol de la porteria d’Albert Dalmau, va arribar el 4 a 1. El gol el va marcar Marc Soler al minut 12. El mateix jugador va tenir un parell d’oportunitats més igual que Àlex. Però qui va marcar va ser el Congrés en un xut de lluny que va rebotar en un jugador i es va introduir al fons de la xarxa.

Faltaven 5 minuts i això va fer embogir el matx. Anades i vingudes dels dos equips que no beneficiaven al CP Taradell. A 2 minuts per la conclusió Masoliver en la mateixa jugada on no va aprofitar un penal, sí que ho va fer en l’acció seguida. Era el 5 a 2, però encara hi va haver temps per un tercer gol visitant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments