Inici Actualitat Jaume Reig guanya la novena Duatló de Bellmunt en categoria veterà

Jaume Reig guanya la novena Duatló de Bellmunt en categoria veterà

0
COMPARTIR
jaume reig
Imatge d’arxiu

El taradellenc Jaume Reig va adjudicar-se la 9a edició de la Duatló de Bellmunt en la categoria per a veterans. Aquesta era la segona prova puntuable per al circuit de duatlons Terra Endins. A més, Jaume Reig va ser dotzè a la general absoluta de la prova. Va fer un temps de 2 hores, 17 minuts i 34 segons.

En aquesta duatló també hi participaven altres taradellencs, formant part de l’equip CET L’Enclusa. Marc Clapés va ser cinquè en categoria sènior i 6è absolut (2 hores 10 minuts 56 segons). Cristian Torres va ser 56è amb un temps de 2 hores 43 minuts i 24 segons.

La prova de Sant Pere de Torelló la va guanyar Francesc Freixer. Hi competien uns 200 participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments