Inici Actualitat El CP Taradell presenta els equips de la temporada 2013-2014

El CP Taradell presenta els equips de la temporada 2013-2014

0
COMPARTIR

cptaradellbenjami

Durant tot el cap de setmana el pavelló municipal El Pujoló ha acollit diversos partits dels equips del Club Patí Taradell. El motiu era la presentació dels integrants i equips que competiran aquesta temporada per al club taradellenc.

cptaradellbenjami1En total el CP Taradell compta amb 12 equips. Es tracta de tres equips de comarcal, un prebenjamí, un benjamí, dos alevins, un infantil, un juvenil i els equips sèniors de Segona Catalana, Primera Catalana i Primera Nacional Catalana.

Aquest dissabte i diumenge cada un dels equips va disputar partits amistosos amb la participació de diversos equips de la comarca com el CP Centelles, l’HC Ripoll, el Voltregà sub 23, el CP Masies de Voltregà, l’HP Tona, el CP Lluçanès i el CP Torrelles. També es aprofitar els amistosos per fer les fotografies oficials de tots els equips taradellencs.

cptaradell1acatalana

cptaradell1acatalana1

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments