Inici Actualitat S’allarga el termini per participar al Concurs Fotogràfic de la festa d’en...

S’allarga el termini per participar al Concurs Fotogràfic de la festa d’en Toca-sons fins al 27 de setembre

0
COMPARTIR

El termini per presentar fotografies al concurs fotogràfic entorn de la Festa d’en Toca-sons s’allarga uns dies més. Tot i que en principi finalitzava el 13 de setembre, l’organització ha decidit donar uns dies més per facilitar la participació. El termini es tancarà el 27 de setembre. Recordem que l’objectiu de la iniciativa, que porta per nom “Memorial Lluís Tuneu”, és promocionar i fomentar la festa.

El concurs, obert a tothom, permet presentar fotos de qualsevol dels actes de la festa (caminada teatralitzada, mercat del segle XVII o Toca-sons). Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies en format digital (pes màxim de cada imatge 1,5 MB) a l’adreça festatocasons@gmail.com.

El jurat, format per reconeguts fotògrafs i un membre de l’arxiu fotogràfic de Taradell, escollirà els guanyadors dels tres premis i el premi local. L’entrega de guardons tindrà lloc el 30 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre. A partir de les fotos presentades se’n seleccionaran una vintena que seran exposades al Centre cultural Costa i Font a finals d’octubre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments