Inici Actualitat Uns 50 valents desafien la pluja i representen Taradell a la Marxa...

Uns 50 valents desafien la pluja i representen Taradell a la Marxa dels Vigatans 2013

0
COMPARTIR

marxa-vigatans-2013

La pluja va marcar aquest dimarts una nova edició de la Marxa dels Vigatans. A partir de quarts de 6 de la tarda va començar a ploure, amb intensitat durant les primeres hores, i això va afectar a la participació. Però, una cinquantena de taradellencs van desafiar la climatologia i a través de la columna Francesc Sans Miquel i de Mont-rodon van participar de la Marxa.

Marxa-Vigatans-20133Primer de tot a les 6 de la tarda, sota la glorieta de la Plaça de les Eres, es va fer un berenar popular per a tots els participants. Allà es va llegir el manifest i també es va fer una petita sorpresa a la Txaranga d’en Toca-sons, que des de fa dos anys anima la marxa. Un 1 de xocolata va servir per celebrar el seu primer aniversari. Per la pluja no hi van poder ser els dos gegants de Taradell.

Els taradellencs van anar caminant fins a Vic. L’hereu de Taradell, Sergi Tordera, va fer de penonaire en la Marxa de Torxes, que arribava fins a la plaça de la Catedral.  També hi havia representació de l’Esbart dansaire Sant Genís, que cada any ajuda a caracteritzar el penonaire. Abans es va fer l’homenatge a Francesc Macià (conegut com a Bac de Roda).

Durant tot el vespre hi va haver intervals de pluja amb diferent intensitat. Per aquest motiu, al final els actes previstes a la Plaça de la Catedral es van suspendre.

Fotos: Miquel Vilardell

Marxa-Vigatans-20132

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments