Inici Actualitat La Unió Ciclista Taradell ja llueix l’estelada als seus mallots

La Unió Ciclista Taradell ja llueix l’estelada als seus mallots

0
COMPARTIR

Aquest diumenge a primera hora de matí s’ha fet la foto oficial dels integrants de la Unió Ciclista Taradell amb els nous mallots que incorporen l’estelada. Forma part del conveni amb l’ANC Taradell per tal d’incorporar el logotip de l’assemblea i l’estelada en diferents clubs esportius del poble.

Ciclisme-Taradell-ANC3El nou mallot té imprès al darrere a la part dreta el logotip de l’Assemblea enegre i un estelada a la part superior, i a l’esquerra una estelada en color.

L’Assemblea ja va arribar a acords amb el CP Taradell i la UD Taradell perquè tots els equips de les entitats esportives ho portin aquesta temporada. De fet, la temporada passada els equips sèniors d’hoquei ja van estrenar les noves samarretes. Més endavant, està previst que a Taradell també ho portin els membres del Club de trialers.

Ciclisme-Taradell-ANC2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments