Inici Actualitat El Club Patí Taradell guanya el torneig de Tona i segueix invicte...

El Club Patí Taradell guanya el torneig de Tona i segueix invicte a la pretemporada

0
COMPARTIR

cp-taradell-2013-2014

El Club Patí Taradell va adjudicar-se aquest dissabte el Torneig d’hoquei patins de Tona superant dos equips de superior categoria. Era la segona cita de la pretemporada per a l’equip taradellenc, entrenat per Climent Muñoz. La competició comptava amb quatre equips i a les semifinals el Taradell va superar al Club Patí Manlleu, de Primera nacional espanyola, per un clar 1 a 3. Els gols els van marcar Marc Nuri i Àlex Martínez abans del descans. I, de nou, Marc Nuri al segon temps. Pel Manlleu va marcar Lluís Teixidó de penal a falta de quatre minuts pel final.

A la final el Club Patí Taradell es va enfrontar a l’Arenys de Munt de Primera nacional espanyola que havia eliminat els amfitrions, l’HP Tona, per 4 gols a 6. El Taradell va tornar a donar la sopresa i va guanyar la final per 6 a 3. Va destacar Miquel Masoliver autor de tres gols.

Per cert, la final i el tercer i quart lloc es van haver de disputar al Pavelló municipal del Pujoló perquè la pluja caiguda durant dissabte a la tarda va inundar el pavelló de Tona. Recordem que la setmana passada el Taradell va disputar el primer amistós contra el Ripoll i va guanyar per 3 a 4.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments