Inici Actualitat L’ANC Taradell convoca una reunió informativa sobre la participació a la Via...

L’ANC Taradell convoca una reunió informativa sobre la participació a la Via Catalana

0
COMPARTIR

Aquest pròxim dimecres 4 de setembre es farà una xerrada informativa per a tots aquells que participin a la Via Catalana de l’11 de setembre. L’ANC Taradell ha convocat una reunió al Centre cultural Costa i Font a partir de 2/4 de 9 del vespre. Allà s’hi explicaran tots els detalls per a poder participar amb èxit a la Cadena Humana de la Diada nacional catalana.

Es donarà informació sobre el desplaçament fins al tram de Biure, a l’Alt Empordà, així com afectaran els talls de trànsit, quines activitats hi ha previstes i els horaris de sortida dels autocars des de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments