Inici Actualitat Meritxell Pena guanya el bronze en la primera Copa d’Espanya de “Solo...

Meritxell Pena guanya el bronze en la primera Copa d’Espanya de “Solo danza”

0
COMPARTIR

La taradellenca Meritxell Pena va aconseguir el passat cap de setmana la tercera posició en el Trofeo Ciudad de Fuengirola. Es tractava de la primera competició a nivell espanyol de patinatge artístic en la modalitat de “solo danza”. La taradellenca, integrant de l’equip CP Parets, va quedar per darrera de les andaluses Patrícia Ortega i Beatriz Nuñez.

També va guanyar en categoria cadet en les danses obligatòries, interpretant un tango i una polca. Aquests resultats li han valgut per poder particiapr al mes d’octubre a la Copa d’Europa, formant part de l’equip espanyol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments