Inici Actualitat La companyia de teatre Divinas fa servir material de l’Alzinar per promocionar...

La companyia de teatre Divinas fa servir material de l’Alzinar per promocionar la seva producció

0
COMPARTIR

La companyia de teatre Divinas presentarà el pròxim 28 de setembre el seu espectacle “Paradís”. Per aquest motiu està ultimant tot el material de promoció. I la setmana passada va ser a Taradell per prendre imatges del cartell de promoció on hi apareixerà un carro de l’Alzinar de la Roca, cedit per la comissió dels Tonis.

Les fotografies es van fer divendres passat i serviran per promocionar la quarta producció d’aquesta companyia catalana. Després dels espectacles “Sing! Sing! Sing!”, “Chocolat!” i “Enchanté!”, presentaran un muntatge ambientat als anys 50 a la Península Ibèrica amb tres coristes que pretenen retornar a un passat gloriós, que compta amb cançons en català i castellà. L’estrena serà al Teatre de Bescanó sota la direcció de Martí Torras, amb text de Marilia Samper, música en viu del pianista Federico Mazzanti i el clarinetista Cesc Miralta, i les tres veus de Carla i Marta Móra i Irene Ruiz.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments