Inici Actualitat Un any més el camp de treball de Can Pic reuneix joves...

Un any més el camp de treball de Can Pic reuneix joves d’arreu de Catalunya

0
COMPARTIR

Des de fa uns dies s’està portant a terme, tal com es fa cada any, el camp de treball que organitza el Mas Can Pic de Taradell en col·laboració amb la comissió dels Tonis de Taradell. La iniciativa s’acaba aquest dijous després de quinze dies d’activitats i amb la presència d’una quinzena de joves d’arreu de Catalunya.

Com és habitual els joves han participat en diversos actes del poble, com per exemple servint xocolata a la Festa Major o amb una parada i un taller al Mercat del segle XVII. També han après diferents oficis del món de la pagesia o han col·laborat en el manteniment de carros i guarniments de l’Alzinar de la Roca. I van ser presents a la Festa del Batre que es va fer a Calldetenes, sota l’organització de l’Ecomuseu del Blat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments