Inici Actualitat La música de les Macedònia reuneix els més petits, pares i mares...

La música de les Macedònia reuneix els més petits, pares i mares al pavelló de Taradell

0
COMPARTIR

El pavelló municipal El Pujoló de Taradell va ser l’escenari escollit per al concert de les Macedònia. L’amenaça de pluja d’aquest dissabte a la tarda va fer que l’Ajuntament de Taradell decidís al migdia traslladar el concert dels jardins del Centre cultural Costa i Font a l’equipament esportiu.

Tot i que possiblement es va perdre sonoritat, la mesura va ser encertada vista la tempesta que va afectar Taradell a quarts de vuit de la tarda.

Les Macedònia van reunir una gran nombre de públic. Fa de mal dir, però, aproximadament unes 500 persones van assistir al concert del jove grup català. Molta mainada de totes les edats i, sobretot, molts pares, mares i familiars van gaudir de valent de les cançons de les Macedònia que presentava nou disc “Desperta”. A més, les cinc cantants del grup van ser molt atents amb els seus joves fans, ja que al final del concert van signar autògrafs i es van fer fotografies.

Us oferim algunes fotografies del concert.

D’altra banda, al migdia de dissabte es van fer les tradicionals sardanes-vermut, organitzades per l’Agrupació Sardanista de Taradell. L’espai on sempre es fan és la Font Gran.

[shashin type=”albumphotos” id=”11″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments