Inici Actualitat El CP Taradell inicia els entrenaments de pretemporada

El CP Taradell inicia els entrenaments de pretemporada

0
COMPARTIR
Jugadors del CP Taradell

Jugadors del CP Taradell

L’equip de Primera Nacional Catalana del Club Patí Taradell ja ha iniciat la pretemporada. Aquest dimarts van començar les sessions físiques amb molta càrrega i de quasi tres hores de durada. Aquest dijous els integrants de l’equip es van tornar a exercitar a les instal·lacions del patrocinador, el Centre d’oci i salut Fisicwell de Vic.

Tot i que s’havia especulat amb la possibilitat de tornar a jugar a Primera Divisió espanyola, al final no serà així. La vacant que va deixar l’Oviedo en renunciar a la seva plaça serà per al RC Jolaseta de Bilbao. La Federación Española de Patinaje va obrir un període de presentació de sol·licituds i aquest dijous, després d’analitzar les propostes (entre elles la del Taradell) va prendre la decisió.

Pel que fa als partits amistosos de pretemporada, el CP Taradell debutarà el 30 d’agost contra el Ripoll. Més tard, el 7 de setembre participarà en un torneig a Tona. El 10 del mateix mes s’enfrontarà al CP Voltregà i el 14 de setembre es farà la presentació oficial de la temporada. Finalment, el 15 de setembre disputarà un amistós a l’Olímpic de Vic contra el CP Vic. Recordem que el CP Taradell compta amb nou entrenador, Climent Muñoz, i les incorporacions de Marçal Casadevall i Àlex Martínez. El debut a la lliga serà el 21 de setembre contra el Congrés a 3/4 de 6 de la tarda al pavelló del Pujoló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments