Inici Actualitat Ja es pot visitar una nova exposició sobre l’obra dels artistes taradellencs

Ja es pot visitar una nova exposició sobre l’obra dels artistes taradellencs

1
COMPARTIR

Com és habitual just abans de la Festa Major s’inaugura la mostra sobre les obres que han realitzat els artistes de Taradell. La inauguració es va fer aquest divendres al vespre al vestíbul del Centre cultural Costa i Font amb la presència de la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé. També hi eren molts dels 33 artistes locals que exposen alguna de les seves creacions.

La majoria d’obres són d’arts plàstiques, ja sigui pintura, fang, escultura, ceràmica, talla en fusta… Els artistes locals són: Joan Murfulleda, Eva Farga, Irene Casanovas, Mercè Romeu, Ramon Curtichs, Esperança Pla, Josep Blanch, Pere Roca, Julia de la Rosa, Maria Bosch, Josefina Costa, Carme Estellés, Àngel Prat, Assumpció Gafas, Mercè Mercader, Àngela Roca, Rosa Tarrats, Clara Bosch, Pau Bosch, Josep M. Bosch, Eduard Bosch, Josep Montmany, Ramon Barrera, Gemma Codina, Paquita Clot, Rita Sañé, Jolita Blyzite i Maria Dolors Murtra.

L’exposició es pot veure fins el 26 d’agost.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaume Juvany
Jaume Juvany
19 agost 2013 21:05

Felicitats a tots els artistes.