Inici Actualitat Més d’un miler de taradellencs participaran a la Via Catalana

Més d’un miler de taradellencs participaran a la Via Catalana

0
COMPARTIR

La implicació del poble de Taradell en tot allò que fa referència a Catalunya i la seva sobirania queda demostrada acte rere acte. Només cal recordar els 11 autocars amb més de 600 taradellencs, i molts d’altres en cotxe privat, que van participar a la manifestació de l’11 de Setembre de 2012 a Barcelona. O que Taradell va ser el poble amb més participació (51,37%) dels majors de 2.500 votants en la consulta sobiranista del 13-D de 2009. Dos exemples entre molts.

Doncs, tornarà a quedar demostrat en la Via Catalana per la Independència d’aquest pròxim 11 de setembre. Més d’un miler de taradellencs i taradellenques participaran en aquesta iniciativa. Això suposa més d’un 16% de la població censada. A aquestes altures ja hi ha confirmats 13 autocars plens de gent que suposen unes 615 persones. A més, n’hi ha 316 taradellencs més que han confirmat que ho faran amb vehicle propi, entre les quals hi ha un grup de mares i pares de l’escola Les Pinediques que han llogat un autocar pel seu compte. I a aquesta xifra s’hi podria sumar un centenar més de taradellencs.

Tots els que s’han apuntat a la Cadena Humana a través de l’ANC Taradell hi participaran en els trams 692 i 693, que corresponen a la carrtera N-II a l’alçada del municipi de Biure (Alt Empordà), a 13 quilòmetres de Figueres. La cadena humana començarà a les 17:14h i completarà un recorregut de 400 quilòmetres des d’El Pertús fins a Alcanar. Es recomanarà dinar ja a prop del tram assignat i dues hores abans de l’inici, es tancarà el recorregut al pas de vehicles.

El 25 d’agost la Cadena dels Gitanos

Abans de l’11 de Setembre, Taradell també farà la seva particular cadena humana. L’ANC Taradell ha organitzat una activitat coincidint amb la Festa Major. Serà el pròxim 25 d’agost a partir de les 11 del matí. L’objectiu serà fer una cadena humana, la més gran possible, pels carrers del centre del municipi. El punt d’inici serà la Plaça de les Eres.

Abans del 25, però, es pot adquirir la Gota i el Globus del desig per un euro als establiments senyalitzats i a les taules informatives de l’ANC de Taradell. L’objectiu és que cada participant a la cadena porti un globus, que simbolitza un desig, per fer-la més vistosa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments