Inici Actualitat Derrota per 0 a 2 de la U.D. Taradell contra l’Europa

Derrota per 0 a 2 de la U.D. Taradell contra l’Europa

0
COMPARTIR

En el segona partit de pretemporada de la Unió Deportiva Taradell, tot i no haver iniciat els entrenaments, els taradellencs van perdre aquest dissabte per 0 a 2 contra l’Europa. El partit es va disputar a la Roureda davant d’un equip més rodat i que milita a la Tercera Divisió.

El partit no va tenir massa història ni gaire emoció. Els dos gols es van veure al primer temps. El primer, obra d’Èric, cap als 12 minuts de partit i el segon, ja a la part final del primer temps i des del punt de penal, transformat per Javi Sánchez. Pel que fa al Taradell, els aficionats van poder veure les cares noves. El Taradell va fer un partit seriós, però li va faltar arribada a l’àrea contrària. Poques oportunitats de gol per als taradellencs. L’Europa tampoc va gaudir-ne de moltes, destacant una rematada des de l’interior de l’àrea aturada per Bobé i un xut creuat que va fregar el pal. Les dues ocasions a la part final del partit.

U.D. Taradell: Nil, Saborit, Raul, Font, Sánchez, Kevin, Curós, Canó, Parés, Casanovas i Marçal Sala. També Bobé, Pujol, Serrabassa, Joan Font, Martí Brussossa, Marc Cabanas, Oriol Duran i David Sala.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments