Inici Actualitat El CP Taradell debutarà a Nacional Catalana a casa contra el CP...

El CP Taradell debutarà a Nacional Catalana a casa contra el CP Congrés

1
COMPARTIR

Ja hi ha calendari de lliga per a la Nacional Catalana d’hoquei patins, on aquesta temporada competirà el Club Patí Taradell. La primera jornada es disputarà el 21 de setembre i l’equip de Taradell ho farà com a local davant del CP Congrés.

La competició comptarà amb un total de 16 equips catalans. A banda del Taradell, també hi ha dos altres equips osonencs, l’HP Tona i el CP Les Masies de Voltregà. El primer derbi arribarà a la quarta jornada a la pista del CP Les Masies de Voltregà el 12 d’octubre. Una setmana després al pavelló del Pujoló es veure el segon derbi consecutiu amb la visita de l’HP Tona. Els derbis a la segona volta estan previstos el 22 de febrer i el 8 de març.

El CP Taradell iniciarà els entrenaments de pretemporada el pròxim 19 d’agost, sota les ordres del nou tècnic Climent Muñoz. El CP Taradell B jugarà a la Primera Catalana, després de les renúncies d’alguns equips, i debutarà el 21 de setembre també a casa contra el CPH Olot. Tindrà derbis amb el Roda de Ter, el Centelles i el Manlleu B. El motiu de la renúncia d’equips, segons informa Ràdio Taradell, és la creació d’una nova lliga per a sub-23.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
7 agost 2013 8:01

L’Oviedo ha renunciat a jugar a la primera divisió espanyola.
Potser encara tindrem una sorpresa…..