Inici Actualitat L’atur de juliol a Taradell trenca la tendència general i puja lleugerament

L’atur de juliol a Taradell trenca la tendència general i puja lleugerament

0
COMPARTIR

Tot i la baixada de la xifra d’atur a nivell català i espanyol, a Taradell durant el mes de juliol s’ha registrat una lleugera pujada. Concretament, el nombre de persones sense feina ha augmentat en 4, exactament la mateixa xifra que havia baixat durant el juny. Ara mateix hi ha 454 taradellencs i taradellenques en situació d’atur, segons el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Aquest augment també trenca un total de quatre mesos consecutius amb descens continuat al municipi. Fa un any hi havia 482 desocupats a Taradell (28 més).

Pel que fa a Osona, també hi ha hagut un augment de l’atur en un total de 138 persones. Actualment, hi ha 12.119 osonencs sense feina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments