Inici Actualitat Es lliuren els diplomes als participants del curs de premonitors de Taradell

Es lliuren els diplomes als participants del curs de premonitors de Taradell

0
COMPARTIR

Divendres passat es va tancar el curs de premonitors de Taradell amb el lliurament de diplomes als joves participants al curs. L’acte es va fer al Centre Cultural Costa i Font on una quinzena de joves de 15 i 16 anys (2 de Santa Eugènia de Berga, 3 de Viladrau i 10 de Taradell) van rebre de mans de la regidora de Joventut de Taradell, Lluïsa Sañé, el diploma que acredita la seva formació.

Aquest curs, que s’ha pogut desenvolupar gràcies a les responsables del Servei d’Informació Juvenil El Puntal de Taradell i el Programa de Joventut de la Mancomunitat La Plana, anava dirigit a alumnes de 4art d’ESO. Segons Sañé, amb iniciatives com aquesta es compleix l’objectiu d’una de les línies prioritàries del Pla mancomunat de Polítiques de Joventut: fomentar la formació dels i de les joves del territori.

Dels 15 inscrits, uns 5 o 6 ja havien participat en activitats voluntàries relacionades amb el món del lleure, com la Cercavila de Nadal o les activitats de Sant Jordi. Arrel d’això va sorgir la idea d’organitzar aquest curs i poder donar resposta al seu interès en formar-se en aquest camp.

El curs s’ha dividit en dues parts: 15 hores de teoria i 20 hores de pràctiques. Les primeres s’han dut a terme des del 30 d’abril i fins a mitjans de juny els dimarts i divendres alternats cada setmana, de 5 a 7 de la tarda al Centre Cultural Costa i Font. Les pràctiques les han realitzat a PoniCat, Mas Can Pic i el casal d’estiu de l’Escola Sant Genís i Santa Agnès, però han estat massa curtes, a parer dels propis joves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments