Inici Actualitat Tint Taradell Teatre presenta un muntatge sobre la poesia de Pep Rosanes

Tint Taradell Teatre presenta un muntatge sobre la poesia de Pep Rosanes

0
COMPARTIR

Sota el títol “Vindrà la nit… m’inventaré l’origen”, Tint Taradell Teatre proposa aquest dissabte un muntatge poètic per descobrir el manlleuenc Pep Rosanes. L’espectacle tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font a partir de les 10 de la nit.

El muntatge girarà entorn de la poesia del manlleuenc Pep Rosanes i de la seva obra, influïda per Pessoa, Pavese i Ferrater. Es recitaran un total de 38 poemes a partir de les veus de David Sala i Miquel Vilardell i amb l’acompanyament d’un piano. Dalt l’escenari també hi haurà dos actors: Maria Garcia i Carles Fàbregas. L’espectacle recrea la nostàlgia d’un personatge que rememora el seu passat envoltat per un present de solitud.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments