Inici Actualitat Aquests són els campions del 29è Torneig d’estiu de futbol sala i...

Aquests són els campions del 29è Torneig d’estiu de futbol sala i 7 de Taradell

0
COMPARTIR
Campiones Femení Júnior
Campions infantil F7

La 29a edició del Torneig d’estiu de futbol base, organitzat per la U.D. Taradell, es va tancar aquest cap de setmana amb les finals. La competició ha estat un èxit com s’ha vingut demostrant any rere any i ja treballa per commemorar el 30è aniversari.

Campions cadet

Divendres es van disputar les finals de la competició de futbol 7. En categoria infantil el triomf va ser per Hackers que va solventar la final amb un contundent 12 a 4 contra 3-PI. El màxim golejador ha estat Guillem Fabregó (Hackers) que ha marcat 12 gols, el porter menys golejat ha estat Marc Fàbregas (Hackers) que ha encaixat 12 gols i el millor jugador Juli Berenguer (Hackers). Mentre que en la categoria cadet la victòria va ser per Materials Corretja que va derrotar per 5 a 2 a la Penya de l’Espardenya. En aquesta categoria el màxim golejador ha estat Ferran Alemany (Glasgow River) amb 22 gols i el porter menys golejat Carlos Zorrilla (Materials Corretja) amb 17 gols encaixats. El millor jugador ha estat Nil Torrents (Els Xatarres).

Pel que fa al torneig de futbol sala, en categoria prebenjamí la final es va decidir a la tanda de penals. Va guanyar Toiss Team davant de Xiquets del Capellà. El màxim golejador ha estat Oriol Sañé (Isidre Sayós) amb 26 gols i el porter menys golejat David Vila (Toiss Team) que ha rebut 9 gols. El premi al millor jugador ha estat per Ernest Girbau (Xiquets del Capellà).

Campions Prebenjamí

En categoria benjamí també es va decidir el campió als penals. L’afortunat va ser Toiss Team davant de Catalan Diamonds. Trofeu al màxim golejador per Ignasi Quer (Monstruitos de Gurb) marcant 27 gols i porter menys golejat Marçal Salom (Catalan Diamonds) que ha rebut només 6 gols. El millor jugador ha estat Adrià Capdevila (Teh Best Team).

Campions Aleví

En alevins la Canalla del Capellà es va endur el títol derrotant per 5 a 2 Lory Money. El màxim golejador ha estat Nil Fabregó (Canalla del Capellà) que ha marcat 18 gols, mentre que el porter menys golejat ha estat Arnau Tenas (Canalla del Capellà) que ha encaixat només 2 gols. El trofeu al millor jugador en aquesta categoria ha estat per Marc Tenas (Canalla del Capellà).

En infantils, triomf per Hackers que va guanyar per 10 a 2 a Leones de Montepinar. Mentrestant, el màxim golejador ha estat Oriol Povedano (Hackers) autor de 34 gols, el porter menys golejat encaixant només 4 gols ha estat Arnau Rosell (Leones de Montepinar) i el millor jugador Werick Maciel (Hackers).

Campiones Femení Sènior

En categoria femenina júnior, victòria per Onoverwinlijk que va guanyar per 4 a 1 a Les Cuckis. La jugadora que ha marcat més gols ha estat Mireia Roca (Always’s Fighter’s) autor de 31 gols i la portera menys golejada ha estat Aina Jordà (Les Cuckis) que ha rebut 8 gols. La millor jugadora ha estat Paula Vilamitjana (Francisteam).

Finalment, en la categoria femenina sènior triomf per a Wertgonya que, en una final molt ajustada, va derrotar a Ziga Zaga. La màxima golejadora ha estat Ariadna Livina (TxT4) que ha marcat 12 gols i la portera menys golejada ha estat Manuela Castro (Ziga Zaga) que ha encaixat 4 gols. La millor jugadora ha estat Anna Miró (TxT4).

Campiones Femení Júnior
Campions Benjamí
Campions Infantil futbol sala

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments