Inici Actualitat La U.D. Taradell dóna la cara davant l’Espanyol B

La U.D. Taradell dóna la cara davant l’Espanyol B

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell es va enfrontar aquest dissabte a la tarda a l’Espanyol B. Els taradellencs van perdre per 5 a 1 davant del filial perico, que milita a Segona Divisió B i que ha fet la pretemporada a Ribes de Freser. El Taradell, en canvi, encara no ha començat els entrenaments i faltaven alguns jugadors.

De totes maneres l’amistós va servir per veure les noves cares del Taradell. A més, cal destacar que els taradellencs van fer un bon partit i només el cansament a la part final del matx va fer més ampli el marcador per a l’Espanyol B. De fet, el Taradell es va avançar en el marcador a la part final de la primera meitat en una falta executada de forma magistral per Raul.

Però, en la jugada posterior l’Espanyol B va posar l’empat, resultat amb el qual es va arribar al descans. Del primer temps també cal destacar una ocasió clara de Cabanas i les lesions de Pau i Carrillo, que van obligar-los a ser substituïts.

Al segon temps amb molts canvis constants de jugadors, el Taradell va aguantar fins a l’equador. Llavors va arribar el segon gol de l’Espanyol B. I en els últims deu minuts els pericos van arrodonir el marcador amb tres gols quasi consecutius.

Tot i això, cal destacar una ocasió de Cabanas a la sortida d’una falta que no va arribar a rematar bé. I una nova falta de Raul que va posar en dificultats el porter perico.

Els aficionats taradellencs van poder veure en acció els nous fitxatges.Els ja confirmats Marçal Sala, Roger Curós, Enric Casanovas i Edu Saborit. I també les dues últimes incorporacions, l’interior de Sant Quirze de Besora, Guillem Parés, i el migcampista de Sant Fruitós de Bages, Kevin Delepaut. També van jugar els juvenils David Sala, Martí Brussosa i Oriol Duran.

U.D. Taradell: Bobé, Raul, Edu Saborit, Marc Font, Kevin, Pau, David Sala, Marc Sánchez, Roger Curós, Enric Casanovas, Guillem Parés. També van jugar Carrillo, Martí Brussossa, Marc Cabanas, Marçal Sala, Nil, Oriol Duran i Guillem Serrabassa.

Gol de la U.D. Taradell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments