Inici Actualitat Taradell.com projectarà un reportatge sobre els 30 anys de l’incendi de 1983

Taradell.com projectarà un reportatge sobre els 30 anys de l’incendi de 1983

0
COMPARTIR
Foto: Arxiu Fotogràfic de Taradell

Aquest pròxim dimecres el Centre cultural Costa i Font acollirà un acte, organitzat per Taradell Punt Com, per recordar l’incendi de 1983 que va afectar Taradell. Coincidint amb el 30è aniversari d’aquell foc es farà una projecció pública d’un reportatge documental que rememora el 31 de juliol de 1983 des del punt de vista d’alguns dels testimonis que van lluitar contra el foc.

L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre i és obert a tothom. Primer de tot es projectarà el reportatge, de més de mitja hora de durada, i tot seguit es farà una petita taula rodona per comentar alguns aspectes del bosc amb la participació del biòleg, Jordi Baucells, i el propietari forestal, Ramon Vallmitjana.

El reportatge, titulat “Un poble rere les flames”, no només recorda el dia de l’incendi i les seves conseqüències, sinó que també explica com s’ha regenerat el bosc de Taradell i la gran implicació de la societat civil taradellenca per lluitar contra el foc. Recordem que l’incendi va cremar unes 1.650 hectàrees de bosc de Taradell, Seva, Sant Julià de Vilatorta i Viladrau. Taradell va ser el municipi més afectat amb quasi un miler d’hectàrees calcinades.

El reportatge també es podrà veure a partir de l’1 d’agost a través d’aquest portal informatiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments