Inici Actualitat Albert Pujol guanya la 2a edició del Cau de Guilles de Sant...

Albert Pujol guanya la 2a edició del Cau de Guilles de Sant Julià

0
COMPARTIR
Foto: Adrià Costa (Osona.com)
Foto: Adrià Costa (Osona.com)

El taradellenc Albert Pujol (CET L’Enclusa) va obtenir aquest diumenge el triomf en la segona edició de la cursa de muntanya Cau de Guilles de Sant Julià de Vilatorta. Pujol es va imposar en la prova de 25 quilòmetres que transcorria pel parc natural de les Guilleries-Savassona, amb sortida i arribada al pavelló d’esports.

Foto: Adrià Costa (Osona.com)

La prova, organitzada per AE Diedre, va comptar amb un centenar de participants. Entre ells també hi havia el taradellenc Enric Montaña. Hi havia dos circuits, un de 25 quilòmetres i un altre de 12.

Aquí podeu trobar una galeria de fotos d’Osona.com.

D’altra banda, aquest diumenge també es va disputar la 7a edició de l’Olla de Núria, una de les proves de muntanya més exigents. Hi van participar 633 corredors amb representació taradellenca. Alfons Morcillo (CET L’Enclusa) 52è i Joan Casanovas 129è van ser els taradellencs que es van atrevir a completar els 21 quilòmetres de recorregut i quasi 2.000 metres de desnviell positiu. La victòria va ser per Marc Pinsach en categoria masculina i Marta Garcia en categoria femenina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments