Inici Actualitat Aquest dimarts el Bibliobús Guilleries visita la Biblioteca de Taradell

Aquest dimarts el Bibliobús Guilleries visita la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Dimarts a la tarda, de 3 a 7, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font rebrà la visita del Bibliobús Guilleries. Aquest servei itinerant ofereix una biblioteca itinerant que, habitualment, s’acosta als municipis més petits. Per això, és poc habitual que visiti Taradell.

Actualment, la Xarxa de Bibliobusos de la Diputació de Barcelona compta amb 9 bibliobusos, que donen servei a 102 municipis. Els qui s’aproximin dimarts al Bibliobús Guilleries podran descobrir una autèntica biblioteca amb un bon catàleg de llibres i, potser, tindran alguna sorpresa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments