Inici Actualitat El 27 de juliol és la data límit per inscriure’s a la...

El 27 de juliol és la data límit per inscriure’s a la Via Catalana amb el grup de Taradell

0
COMPARTIR

L’ANC de Taradell informa que, fins el dissabte 27 de juliol, tenen reservat tram a la Cadena Humana de l’11 de setembre per poder encabir tots els taradellencs que volen anar a la Via Catalana juntament amb la gent del poble. Així, tenen assignat un tram a l’Alt Empordà, concretament a la N-II al seu pas pel terme de Biure amb capacitat per a 1.000 persones. Ara mateix hi ha uns 500 taradellencs apuntats.

Tothom que s’inscrigui mitjançant l’Assemblea de Taradell abans d’aquesta data, ja sigui per anar-hi en autocar com amb vehicle privat, té garantit que podrà estar al mateix tram. Lògicament, en cas que abans d’aquesta data ja s’haginmomplert les 1.000 places disponibles, hauran de buscar altres zones. Passat el 29 de juliol, podran seguir inscrivint grups de persones, però s’hauran de buscar altres indrets, i per tant no poden garantir que el tram assignat sigui proper a la zona reservada. En tot cas, sempre que es pugui, s’intentarà que així sigui i que, com a mínim, els grups no quedin disgregats.

Així, reclamen la major celeritat possible a tota la gent de Taradell que encara no s’hagi inscrit, a fer-ho el més aviat possible. Els dos procediments, depenent del mitjà de transport triat per desplaçar-se fins al lloc assignat, són:

Amb autocar (preu: 10 €)
Aquestes inscripcions només es poden fer presencialment, havent de satisfer l’import del viatge en autocar de cada persona inscrita, al mateix moment. Els llocs per inscriure’s són les botigues de Can Vilaró i Moda home/dona Sellés. També es podrà fer a les parades que l’ANC munta els dissabtes al matí davant de Can Prat, i també els dimarts i dijous de juliol (de 8 a 10 del vespre) al Camp de Futbol La Roureda.

Amb vehicle privat
Aquestes inscripcions preguen que es facin per internet omplint aquest formulari online. També es poden fer presencialment als mateixos llocs que les inscripcions amb autocar, en cas de no disposar d’accés a internet.

NOTA de l’ANC Taradell:
“Recordem a tots els que us vau apuntar a l’autocar del passat 29 de juny durant el desplaçament al Concert per la Llibertat al Camp Nou, que la inscripció que vareu fer llavors no serveix, degut a a canvis aliens a la nostra voluntat en el sistema d’inscripcions massives”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments