Inici Actualitat Genís Mora guanya el primer premi al concurs de pintura dels Aiguamolls...

Genís Mora guanya el primer premi al concurs de pintura dels Aiguamolls de l’Empordà

4
COMPARTIR

El jove taradellenc, de només 13 anys, Genís Mora Casado ha guanyat el primer premi al concurs de dibuix i pintura de la natura “Memorial Albert Ramon i Estarriol”. Concretament, ha estat premiat en la categoria de 12 a 14 anys. Els guardons juvenils de la 22a edició del concurs es lliuraran el pròxim 28 de juliol a Castelló d’Empúries.

L’obra guanyadora feta a pastel, titulada “Night vision”, mostra la cara d’un gat amb ulls verds i ja es va poder veure al vestíbul del Centre cultural Costa i Font durant l’exposició de joves artistes locals. Genís Mora fa classes a l’escola L’Arpa de Taradell amb la Rita Sañé.

El guardó està dotat amb 250 euros. Els premis estan organitzats per l’Associació d’Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà (APNAE), la Institució Altempordanesa per a la Defensa i l’Estudi de la Natura (IAEDEN) i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Suselen
Suselen
21 juliol 2013 16:15

Congratulations Genis! Your drawing is great! It looks like my cat Coti!!

Genís
Genís
22 juliol 2013 8:28
Reply to  Suselen

Thanks, it looks like batman, my cat, too!

Sílvia
Sílvia
20 juliol 2013 22:19

ens ha agradat moooooooolt

taradellenca
taradellenca
19 juliol 2013 9:53

Moltíssimes felicitats Genís!!!
Continua així.

Dolors